Vores
Medarbejdere

Team

Lær folkene bag Budtz Innovation lidt bedre at kende

Dorthe Højrup Nielsen

Senior rådgiver & Marketingarkitekt

Jeg har en filosofi om, at man skal opføre sig ordentligt og behandle andre som man ønsker at blive behandlet selv. Det gælder både i privatlivet, men bestemt også i mit arbejdsliv, hvor jeg praktiserer denne filosofi overfor for mine kunder såvel som mine medarbejdere.

Jeg trives med at omgås dygtige og engagerede personer, som ønsker at gøre en forskel, formår at tænke ”ud af boksen” og tør tage beregnede risici for at udvikle sig selv og leverancerne. Jeg gør en stor dyd ud af at støtte mine medarbejdere og er meget succesfuld i at bygge teams op, som fungerer og hvor medlemmerne af teamet føler stor ansvarlighed for deres kunder og for at levere optimalt indenfor deres ansvarsområder.

Det smitter positivt af på kunderne og giver en fantastisk kunde/leverandør synergi, som er til stor gavn for udbyttet af samarbejdet. Det ved jeg af erfaring!

På denne baggrund besluttede jeg at etablere virksomheden Budtz Innovation, og udfordre branchen med synlighed og gennemsigtighed som selvfølge i alle leverancer, og skabe positive og innovative samarbejder med kunderne.

Hos os får du tilknyttet et fast team af erfarne specialister, der kan hjælpe dig med at navigerer indenfor forskellige online-kanaler og platforme som fx Facebook, Instagram, LinkedIn, Google Ads samt nyhedsbreve og pressemeddelelser.

Scroll to Top