Om Budtz Innovation

Budtz Innovation er en mindre virksomhed med speciale i rådgivning og eksekvering i det digitale univers, (primært) for små og mellemstore virksomheder.

Virksomheden blev etableret af Niels Budtz i starten af 2019, og rummer allerede i dag kompetencer indenfor mange af de væsentligste discipliner i det digitale univers.

På denne side kan du bl.a. læse lidt omkring Niels’s filosofi og Budtz Innovation’s vision.

I Budtz Innovation oplever vi ofte at branchen kan være kompleks og uigennemsigtig. Det kan være svært at finde en seriøs leverandør, der matcher din virksomheds værdier og behov. Samtidig er det online univers i kraftig udvikling både i forhold til de muligheder, der dukker op og forsvinder, men bestemt også i forhold til de krav om online synlighed som forbrugere kræver.

Derfor kan man som ikke-online specialist let fare vild i junglen og glemme at se på den egentlige værdi, som bliver skabt online for virksomheden.

Vil du høre om vi kan hjælpe din virksomhed, så tøv ikke med at skrive eller ringe. Vi kommer meget gerne forbi til en kop kaffe og en uforpligtende snak om din virksomhed!

“At få ansvaret for kundens online synlighed og tilstedeværelse forpligter!
Vi skal behandle kundens virksomhed med en entusiasme som var det vores egen.
Med nærvær, respekt og forståelse for vores kunder kommer vi længst – altid!”

Niels Budtz, Founder

Niels's filosofi og erfaringer

Jeg har en filosofi om, at man skal opføre sig ordentligt og behandle andre som man ønsker at blive behandlet selv. Det gælder både i privatlivet, men bestemt også i mit arbejdsliv, hvor jeg praktiserer denne filosofi overfor for mine kunder såvel som mine medarbejdere.

Jeg trives med at omgås dygtige og engagerede personer, som ønsker at gøre en forskel, formår at tænke ”ud af boksen” og tør tage beregnede risici for at udvikle sig selv og leverancerne. Jeg gør en stor dyd ud af at støtte mine medarbejdere og er meget succesfuld i at bygge teams op, som fungerer og hvor medlemmerne af teamet føler stor ansvarlighed for deres kunder og for at levere optimalt indenfor deres ansvarsområder.

Det smitter positivt af på kunderne og giver en fantastisk kunde/leverandør synergi, som er til stor gavn for udbyttet af samarbejdet. Det ved jeg af erfaring!

På denne baggrund besluttede jeg at etablere virksomheden Budtz Innovation, og udfordre branchen med synlighed og gennemsigtighed som selvfølge i alle leverancer, og skabe positive og innovative samarbejder med kunderne.

Hvis du er nysgerrig på min karriere, kan du se min LinkedIn profil her

Vision for Budtz Innovation

Vi er den betroede samarbejdspartner for vores kunder i det digitale univers. Vores kunder tager helt naturligt fat i os som det første, for at få sparring, hjælp og udvikling på deres online platforme.

Vi kender vores kunder så  godt, at vi ser potentialer for udvikling af deres forretning. Vi deler tankerne naturligt med dem og hjælper med at sætte i gang, hvis de ønsker det.

Vores kunder er trygge ved at dele følsomme forretningsoplysninger og forretningsplaner med os, så vi kan bruge det til fordel for vores rådgivning og øvrige leverancer til dem.

Vores kunders virksomhed og kerneværdier skal tydeligt være afspejlet i det vi leverer. Det sikrer vi ved en tæt dialog og nærhed med vores kunder. Vi er synlige og lyttende overfor kunden og behandler dem med respekt. Vi kan altid argumentere for vores tilgang og metoder.

Medarbejderne i Budtz Innovation sætter en ære i at levere arbejde ud fra kerneværdierne:

Ordentlighed – Dygtighed – Nysgerrighed – Empati

På den måde er vi altid tæt på vores kunder og deres virksomhed. Vi ved hvad der foregår i kundens virksomhed og med den viden skaber vi værdi og kvalitet i vores leverancer hver gang.

Vi tør ”lægge hånden på kogepladen” og gøre kunden tryg ved, at vi lever op til vores mål. Vi sikrer, at vores kunder udnytter mulighederne i det digitale univers optimalt i forhold til behovet for netop deres virksomhed.

Vores kunder skal kunne føle nærheden, at vi arbejder for dem og at vi er tilgængelige, når der er behov for det.

Udfyld dine kontaktinformationer

så kontakter vi dig vedr. "Om Budtz Innovation"

Udfyld dine kontaktinformationer

så kontakter vi dig vedr. "Om Budtz Innovation"

Udfyld dine kontaktinformationer

så kontakter vi dig vedr. "Om Budtz Innovation"

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Udfyld dine kontaktinformationer

så kontakter vi dig vedr. "Om Budtz Innovation"

Udfyld dine kontaktinformationer

så kontakter vi dig vedr. "Om Budtz Innovation"

Skriv til os

Ring til os

(+45) 71 74 78 78

Tak fordi din henvendelse!

Du hører fra os indenfor 24 timer
(i normal arbejdstid).