Om
Budtz Innovation

Historien

Budtz Innovation blev etableret af Niels Budtz i starten af 2019 med en målsætning om at levere specialiseret rådgivning inden for det digitale univers til små og mellemstore virksomheder. Siden da har virksomheden vokset sig større og består i dag af et stærkt team af nærværende, engagerede og professionelle rådgivere.

I Budtz Innovation oplever vi ofte at branchen kan være kompleks og uigennemsigtig. Det kan være svært at finde en seriøs leverandør, der matcher din virksomheds værdier og behov. Samtidig er det digitale univers i kraftig udvikling både i forhold til de muligheder, der dukker op og forsvinder, men bestemt også i forhold til kundernes krav om online synlighed.

Derfor kan man som ikke-online specialist let fare vild i junglen og glemme at se på den egentlige værdi, som bliver skabt online for virksomheden. Vil du høre, om vi kan hjælpe din virksomhed, så tøv ikke med at skrive eller ringe. Vi kommer meget gerne forbi til en kop kaffe og en uforpligtende snak om din virksomhed.

Vores vision

Budtz Innovation er den betroede samarbejdspartner for vores kunder i det digitale univers. Vores kunder tager helt naturligt fat i os som det første for at få sparring om og hjælp til deres online platforme.

Vi kender vores kunder så godt, at vi ser potentialet for udvikling af deres forretning. Vi deler tankerne naturligt med dem og hjælper med at sætte i gang.

Vores kunders virksomhed og kerneværdier skal tydeligt være afspejlet i alt, vi leverer. Det sikrer vi ved en tæt dialog og nærhed med vores kunder. Vi er synlige og lyttende, behandler kunderne med respekt og kan altid argumentere for vores tilgang og metoder.

Vi sætter en ære i at levere arbejde ud fra kerneværdierne

Nærvær – Professionalisme
– Erfaring – Samarbejde

På den måde er vi altid tæt på vores kunder og deres virksomhed. Vi ved hvad der foregår i kundens virksomhed og med den viden skaber vi værdi og kvalitet i vores leverancer hver gang.

Vi tør ”lægge hånden på kogepladen” og gøre kunden tryg ved, at vi lever op til vores mål. Vi sikrer, at vores kunder udnytter mulighederne i det digitale univers optimalt i forhold til behovet for netop deres virksomhed.

Vores kunder skal kunne føle nærheden, at vi arbejder for dem og at vi er tilgængelige, når der er behov for det.

Vores løfte

Om Budtz Innovation

Hos Budtz Innovation møder du et nærværende, engageret og kompetent team. Vi er eksperter med mange års erfaring indenfor det digitale univers og online marketing/branding. Vi er kreative, innovativt tænkende og er knivskarpe til at se potentialet i vores kunders virksomheder. Men mest af alt har vi respekt for vores kunder og baserer vores samarbejde på gensidig tillid.

Hos os ved du, hvad du får, og vi holder hvad vi lover.

Din succes er vores succes!

Niels Budtz

Scroll to Top