Online markedsføring

Udnyt din virksomheds vækstpotentiale

Øg din virksomheds synlighedtrafik og salg igennem online markedsføring. Markedsføring er en holistisk disciplin, hvor hele virksomhedens digitale udtryk og værditilbud skal stemme overens. Derfor sikrer vi altid, at virksomhedens overordnede målsætning er afspejlet i marketingstrategien.

Et marketingsamarbejde med Budtz Innovation kan enten fungere som et enkeltstående projekt eller som et løbende samarbejde, hvor vi fungerer som ekstern marketing-afdeling for din virksomhed.

Vi sammensætter en markedsføringsstrategi, der er skræddersyet til din virksomhed, med fokus på lige netop de kanaler og platforme, hvor jeres potentiale vil opnå den største vækst. Dine annoncekroner skal generere overskud, og derfor er vi heller ikke bange for at lægge hånden på kogepladen og tage ansvar.

Eksempler på marketingydelser:

  • Udarbejdelse/opdatering af markedsføringsstrategi og/eller markedsføringsplan samt årshjul 
  • Analyse af resultater samt rapportering til brug for forretningsmæssige beslutninger
  • Kampagneplanlægning og projektledelse
  • Evaluering af hjemmeside inkl. struktur, content og SEO-screening
  • Screening af konkurrenternes online markedsføring/konkurrentanalyse
  • Vurdering af og anbefalinger til SoMe-kanaler
  • Vurdering af og anbefalinger til øvrige online markedsføringsmuligheder fx Google Ads
  • Udarbejdelse af og udsendelse af pressemeddelelser

 

Et samarbejde der bygger på tillid

Først og fremmest skal din virksomheds markedsføring afspejle jeres identitet. Derfor er gensidig tillid, forståelse og personlige relationer i fokus, når du samarbejder med os. Der arbejdes ud fra forudbestemte mål, som begge parter kan stå inde for, hvor analyse af resultaterrapportering og resultatorienterede optimeringsmuligheder er i fokus.

Hos os får du tilknyttet et fast team af erfarne specialister, der kan hjælpe dig med at navigerer indenfor forskellige online-kanaler og platforme som fx FacebookInstagramLinkedInGoogle Ads samt nyhedsbreve og pressemeddelelser.

Marketing

Relevante kundereferencer

Ledreborg Slot

Budtz Innovation udarbejdede og eksekverede både organiske opslag samt annoncer på Facebook, Instagram, LinkedIn og Google, hvor resultaterne fastslog, at Ledreborg også næste år kan satse på digital markedsføring frem for analog.

Baze

Baze havde et ønske om øget synlighed i deres marked gennem online markedsføring. Her stod vores marketingkonsulenter til rådighed og udarbejdede strategi og handlingsplan for Bazes fremtidige online marketing.

Lafuco

En fuld baseline-undersøgelse med konkurrentanalyse inkluderet lagde grundstenene for den efterfølgende marketing strategi og plan. Målet var at vækste gennem online marketing.