Online
Marketing

Marketingydelser

Udnyt din virksomheds vækstpotentiale

Øg din virksomheds synlighed, trafik og salg igennem online markedsføring. Markedsføring er en holistisk disciplin, hvor hele virksomhedens digitale udtryk og værditilbud skal stemme overens. Derfor sikrer vi altid, at virksomhedens overordnede målsætning er afspejlet i marketingstrategien.

Et marketingsamarbejde med Budtz Innovation kan enten fungere som et enkeltstående projekt eller som et løbende samarbejde, hvor vi fungerer som ekstern marketing-afdeling for din virksomhed.

Vi sammensætter en markedsføringsstrategi, der er skræddersyet til din virksomhed, med fokus på lige netop de kanaler og platforme, hvor jeres potentiale vil opnå den største vækst. Dine annoncekroner skal generere overskud, og derfor er vi heller ikke bange for at lægge hånden på kogepladen og tage ansvar.

Eksempler på marketingydelser:

Et samarbejde der bygger på tillid

Først og fremmest skal din virksomheds markedsføring afspejle jeres identitet. Derfor er gensidig tillid, forståelse og personlige relationer i fokus, når du samarbejder med os. Der arbejdes ud fra forudbestemte mål, som begge parter kan stå inde for, hvor analyse af resultater, rapportering og resultatorienterede optimeringsmuligheder er i fokus.

Hos os får du tilknyttet et fast team af erfarne specialister, der kan hjælpe dig med at navigerer indenfor forskellige online-kanaler og platforme som fx Facebook, Instagram, LinkedIn, Google Ads samt nyhedsbreve og pressemeddelelser.

Vores løfte

Om Budtz Innovation

Hos Budtz Innovation møder du et nærværende, engageret og kompetent team. Vi er eksperter med mange års erfaring indenfor det digitale univers og online marketing/branding. Vi er kreative, innovativt tænkende og er knivskarpe til at se potentialet i vores kunders virksomheder. Men mest af alt har vi respekt for vores kunder og baserer vores samarbejde på gensidig tillid.

Hos os ved du, hvad du får, og vi holder hvad vi lover.

Din succes er vores succes!

Niels Budtz

Scroll to Top