Rådgivning & projektledelse

Udforsk dine digitale muligheder

Går du overvejelse om, hvordan du bedst når dine kunder – nye som gamle – på igennem webshops, websites, sociale medier, online annoncering og nyhedsbreve, eller har du brug for hjælp til andre online platforme og IT-løsninger, så får du kompetente råd og vejledning hos Budtz Innovation.

Vi kender både muligheder og begrænsninger i den digitale jungle, og du rådgives på baggrund af årtiers erfaring indenfor IT- og digitaliseringsbranchen. 

SMV Digital

Budtz Innovation er godkendte rådgivere under SMV Digital-ordningen, der er et samlet program med en række tilbud, der skal understøtte danske virksomheders digitale omstilling. Vi yder strategisk rådgivning, så du kan få mest værdi for pengene og optimere din virksomheds digitale teknologier.

Projektledelse i den digitale verden

Står du overfor digitale problemstillinger, og savner du kompetente og erfarne konsulenter til at guide og lede, så kan vi også hjælpe her. Projektledelse i den digitale verden er en linedans, hvor selv de mindste fejltrin kan blive meget dyre. Book et uforpligtende møde med os, så hjælper vi dig med at finde ud af, om du har brug for rådgivningprojektledelse eller blot lærerig sparring med kompetente specialister for at nå i mål.

Rådgivning og projektledelse

Relevante kundereferencer

Ledreborg Slot

Overførslen fra analog til digital markedsføring kan være svær, og derfor blev der udviklet en detaljeret strategi og handlingsplan, som løbende blev koordineret med kunden.

Baze

Baze fik dentificeret virksomhedens vækstpotentiale, skærpet deres værditilbud, udarbejdet konkurrentanalyse, målgruppeanalyse og segmentering, GAP-analyse og flere detaljerede undersøgelser.

Lafuco

En fuld baseline-undersøgelse med konkurrentanalyse inkluderet lagde grundstenene for den efterfølgende marketing strategi og plan.