Rådgivning
& projektledelse

Rådgivning og projektledelse

Udforsk dine digitale muligheder

Mangler du professionel rådgivning og projektledelse til dine digitale projekter? Eller går du med overvejelser om, hvordan du bedst når dine kunder – nye som gamle – igennem webshops, websites, sociale medier, online annoncering og nyhedsbreve, eller har du brug for hjælp til andre online platforme og IT-løsninger, så får du kompetent rådgivning og projektledelse hos Budtz Innovation.

Vi kender både muligheder og begrænsninger i den digitale jungle, og du rådgives på baggrund af årtiers erfaring indenfor IT- og digitaliseringsbranchen. 

SMV Digital
Budtz Innovation er godkendte rådgivere under SMV Digital-ordningen, der er et samlet program med en række tilbud, der skal understøtte danske virksomheders digitale omstilling. Vi yder strategisk rådgivning, så du kan få mest værdi for pengene og optimere din virksomheds digitale teknologier.

Projektledelse i den digitale verden

Står du overfor digitale problemstillinger, og savner du kompetente og erfarne konsulenter til at guide og lede, så kan vi også hjælpe her. Projektledelse i den digitale verden er en linedans, hvor selv de mindste fejltrin kan blive meget dyre. Book et uforpligtende møde med os, så hjælper vi dig med at finde ud af, om du har brug for rådgivningprojektledelse eller blot lærerig sparring med kompetente specialister for at nå i mål.

Vores løfte

Om Budtz Innovation

Hos Budtz Innovation møder du et nærværende, engageret og kompetent team. Vi er eksperter med mange års erfaring indenfor det digitale univers og online marketing/branding. Vi er kreative, innovativt tænkende og er knivskarpe til at se potentialet i vores kunders virksomheder. Men mest af alt har vi respekt for vores kunder og baserer vores samarbejde på gensidig tillid.

Hos os ved du, hvad du får, og vi holder hvad vi lover.

Din succes er vores succes!

Niels Budtz

Scroll to Top