Websites med og uden webshop

Vi udvikler et site som forvandler dine besøgende til kunder

VIL DU HAVE ET WEBSITE, SOM VIRKER

- uden at dræne virksomhedens økonomi?

Der stilles hele tiden nye krav til funktionalitet og brugervenlighed på websites og webshops, og det forventes at du er i toppen af søgeresultaterne.

ET WEBSITE SKRÆDDERSYET TIL DINE BEHOV

Hos Budtz Innovation tænker vi innovativt i forhold til din online tilstedeværelse, så du kommer til at fremstå unik og opsigtsvækkende blandt dine konkurrenter.

Vi analyserer trafik og besøgendes adfærd til brug for optimering og nyudvikling af websites og webshops. Vi designer på baggrund af indsamlede data, der beskriver netop DINE besøgendes adfærd. Det ved vi giver høj konvertering og dit budskab når målgruppen hurtigt og effektivt. 

Vi udvikler dit website/webshop og har fokus på alle aspekter ligefra den visuelle del som brugergrænsefladedesign (UX/UI) og grafisk design til den tekniske del. Din nye webshops eller website bliver integreret med systemer, som f.eks. lagerstyring eller dit økonomisystem, og vi indbygger et automatiseret flow, så dit arbejde bliver minimalt. Hos Budtz Innovation arbejder vi med SEO som en naturlig del af den tekniske opbygning. Derfor vil dit nye webside eller webshop ligge højt i søgeresultaterne lige fra starten.

Hvis du ikke selv har tid, lyst eller kompetencer, kan du overlade vedligeholdelse af dit website eller webshop til os uden, at du fremadrettet bliver bundet af at have os som leverandør.

Det er vigtigt ikke bare at have et flot website eller webshop, som tiltrækker trafik, men at det forvandler de besøgende til kunder og øger dit salg. Skriv til os og book et uforpligtende møde, så giver vi et bud på dine muligheder online!

Book et møde

Sådan kommer du igang:

1

Indledende aktiviter

  1. Book et møde med os
  2. Vi analyserer dit nuværende website eller webshop og vurderer problemer og potentialer
  3. Vi mødes til en snak om dine ønsker, behov, og vi fremlægger vores input til potentialer og ideer for dit online univers
  4. Vi sender dig et tilbud på baggrund af det, som vi har aftalt på mødet
2

Opstart af samarbejde

  1. Vi udarbejder en skitse af løsningsforslaget, der bruges til løbende forventningsafstemning med dig/jer
  2. Vi laver en projektplan for udviklingsarbejdet, som er koordineret med din kalender. 
  3. I projektplanen indarbejdes koordinerings- og statusmøder, så du er opdateret undervejs
3

Samarbejdet er igang

  1. Vi udvikler dit nye website eller webshop efter planen
  2. Vi afholder status og koordineringsmøder efter planen
  3. Inden projektet afsluttes, sikrer vi at overdrage den nødvendige viden til dig, så du får mest muligt udbytte af dit nye website eller webshops

Eksempler på relevante kompetencer

klik på kompetencen for at læse mere

Du har brug for at få udviklet en marketingstrategi, som du og dine kollegaer kan handle ud fra. Der er brug for en stærk og klar strategi for virksomhedens online kanaler, så der er en rød tråd på tværs af kanalerne og et overblik over, hvordan du når målgruppen med de rigtige budskaber, på de rigtige kanaler.
Vi kan både levere strategiudvikling som udførende eller som rådgivende samarbejdspartnere.
I den udførende rolle udarbejder vi en klar marketingstrategi for din virksomhed, eller arbejder videre med den strategi som I allerede har lavet. Kort sagt, så fungerer vi som din marketingchef.
I den rådgivende rolle, er vi din betroede strategipartner, hvor du har mulighed for at rådføre dig om strategiske beslutninger, inddrage os i møder og strategiske fora. Vi støtter dig i den strategiske udvikling for marketing og branding.

Du har et website eller webshop som du selv vedligeholder ift. tekniske opdateringer og SEO.
Du går muligvis også med ønsker om at optimere eller udvikle website eller webshop i fremtiden. 
Vi sørger for at dit website eller webshop er opdateret og optimeret så, brugerflow, SEO og indhold altid er relevant for dine kunder.
Vi tilpasser dit website eller webshop til nye forretningsmæssige tiltag i din virksomhed, og kommer med idéer og sparring til udvikling af websitet eller webshoppen.

Du har behov for at få udarbejdet grafisk materiale til brug for markedsføring af din virksomhed. 
Materialet skal udarbejdes i tråd med jeres brand og visuelle identitet, og fremhæve virksomhedens unikke karakterer.
Vi udarbejder grafisk materiale til brug for website/webshop, sociale medier, annoncering, flyers, plakater osv. 
Vi kan udarbejde en designhåndbog, så underleverandører og samarbejdspartnere aldrig er i tvivl om hvordan de skal og må bruge jeres visuelle udtryk.

Du har behov for input, ideer og sparring til jeres online aktiviteter, kommunikation og salg i jeres ledergruppe.
I har ideer og løbende debatter, men er ikke sikker på hvad der er realistisk og om det giver mening at gennemføre.
Vi leverer sparring og rådgivning på et overordnet plan, og sikrer at jeres online tilstedeværelse hænger sammen med jeres fysiske virksomhed, både internt og eksternt.
Vi afholder workshops specielt tilpasset jeres virksomhed, som har til formål at få konkretiseret en eller flere problemstillinger, med bredt funderede beslutninger som resultat.

Du har brug for at få (gen-)opbygget dit brand, så det står klart overfor målgruppen. Der er behov for, at virksomhedens visuelle identitet udvikles og/eller gennemsyres i hele virksomhedens digitale univers. Der kan være behov for at skabe opmærksomhed omkring brandet og gøre det stærkere i forbrugernes bevidsthed.
Vi hjælper dig med at brande din virksomhed så kendskabet til din virksomhed bliver bredt ud og interessenter ikke er i tvivl om hvad din virksomhed står for.
Vi sikrer at din visuelle identitet matcher din virksomheds værdigrundlag og produkter.

Du ønsker at gennemføre en eller flere analyser for at finde frem til potentialer og muligheder i virksomheden, hvor forslag til tiltag er baseret på viden og fakta, frem for mavefornemmelser.
Vi gennemfører analyser af både teknisk, faglig og geografisk karakter. Eksempler på analysetyper er; Brugerflow (UX), Performanceanalyse, Markedsanalyse, Konkurrentanalyse, Målgruppeanalyse, Kanalanalyse, Kompetenceanalyse, mv.
Vi præsenterer dem for dig og øvrige interessenter i jeres virksomhed, således at I bliver klædt bedst muligt på til at forstå konklusionerne og forslagene der er beskrevet i analyserne.
Analyserne bliver udarbejdet i det format som passer bedst til formålet, om det er et Word-dokument, en PowerPoint præsentation eller andre formater.

Udfyld dine kontaktinformationer

så kontakter vi dig vedr. "Websites med og uden webshop"

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Udfyld dine kontaktinformationer

så kontakter vi dig vedr. "Websites med og uden webshop"

Udfyld dine kontaktinformationer

så kontakter vi dig vedr. "Websites med og uden webshop"

Udfyld dine kontaktinformationer

så kontakter vi dig vedr. "Websites med og uden webshop"

Udfyld dine kontaktinformationer

så kontakter vi dig vedr. "Websites med og uden webshop"

Tak fordi din henvendelse!

Du hører fra os indenfor 24 timer
(i normal arbejdstid).