Websites & webshops

Dine besøgende skal klikke videre - ikke væk

Dine kunders digitale rejse slutter på dit website, men alt for ofte ender den lang tid før, at de har foretaget et køb eller udfyldt kontaktfomularen. Dit website skal ikke blot præsentere din virksomhed som et online visitkort. Den skal fange din målgruppe og omdanne besøgende til konverteringer.

Dit website skal fremstå unikt og opsigtsvækkende blandt dine konkurrenter, og derfor tænker vi hos Budtz Innovation innovativt i skræddersyede løsninger, der er tilpasset dine dine besøgendes adfærd.

Brugeroplevelsen i fokus

Vi udvikler websites både med og uden webshop og har fokus på alle aspekter lige fra den visuelle del som brugergrænsefladedesign (UX/UI) og grafisk design til den tekniske del. Dit nye website kan integrere jeres lagerstyrings- eller økonomisystem, og vi indbygger et automatiseret flow, så dit arbejde minimeres. 

Hos Budtz Innovation arbejder vi med SEO som en naturlig del af den tekniske opbygning. Derfor vil dit nye webside eller din webshop ligge højt i søgeresultaterne lige fra starten.

Dit nye website er helt din egen. Derfor bliver du ikke bundet af lange aftaler, hvor du forpligter dig til at have os som fast leverandør. Men hvis du ikke selv har tid, lyst eller kompetencerne til det, kan du naturligvis overlade vedligeholdelse af dit website eller din webshop til os.

Websites og webshops

Relevante kundereferencer

CNV Smeden

Hjemmesiden havde til formål at skabe et solidt og vigtigt fundament for CNV-Smedens online tilstedeværelse, hvor potentielle kunder ville blive mødt med troværdighed og professionalisme fra første klik.

MattssonNielsen

En hjemmeside med indbygget webshop, hvor det visuelle udtryk i billederne af den veltilberedte mad skulle tale for sig selv blev integreret, således at privatpersoner nu langt nemmere og hurtigere kan fylde kurven og maverne.

Baze

Baze havde et ønske om en ny og forbedret hjemmeside, der visuelt og indholdsmæssigt kunne hamle op med virksomhedens vækst. Udviklingen af hjemmesiden foregik i tæt løbende dialog, således alle elementer sad lige i øjet i overensstemmelse med virksomhedens identitet.