Websites
& webshops

Vi laver websites & webshops der virker

Dine besøgende skal klikke videre - ikke væk

Websites & webshops fra Budtz Innovation. Dine kunders digitale rejse slutter på dit website, men alt for ofte ender den lang tid før, at de har foretaget et køb eller udfyldt kontaktformularen. Dit website skal ikke blot præsentere din virksomhed som et online visitkort. Den skal fange din målgruppe og omdanne besøgende til konverteringer.

Dit website skal fremstå unikt og opsigtsvækkende blandt dine konkurrenter, og derfor tænker vi hos Budtz Innovation innovativt i skræddersyede løsninger, der er tilpasset dine dine besøgendes adfærd.

Brugeroplevelsen i fokus

Vi udvikler både websites & webshops, og uanset om de er sammen eller hver for sig, har de fokus på alle aspekter lige fra den visuelle del som brugergrænsefladedesign (UX/UI) og grafisk design til den tekniske del. Dit nye website kan integrere jeres lagerstyrings- eller økonomisystem, og vi indbygger et automatiseret flow, så dit arbejde minimeres. 

Hos Budtz Innovation arbejder vi med SEO som en naturlig del af den tekniske opbygning. Derfor vil dit nye webside eller din webshop ligge højt i søgeresultaterne lige fra starten.

Dit nye website er helt din egen. Derfor bliver du ikke bundet af lange aftaler, hvor du forpligter dig til at have os som fast leverandør. Men hvis du ikke selv har tid, lyst eller kompetencerne til det, kan du naturligvis overlade vedligeholdelse af dit website eller din webshop til os.

Et samarbejde med Budtz Innovation omkring websites & webshops kan enten fungere som et enkeltstående projekt eller som et løbende samarbejde, hvor vi fungerer som ekstern marketing-afdeling for din virksomhed.

Vi sammensætter en markedsføringsstrategi, der er skræddersyet til din virksomhed, med fokus på lige netop de kanaler og platforme, hvor jeres potentiale vil opnå den største vækst. Dine annoncekroner skal generere overskud, og derfor er vi heller ikke bange for at lægge hånden på kogepladen og tage ansvar.

Vores løfte

Om Budtz Innovation

Hos Budtz Innovation møder du et nærværende, engageret og kompetent team. Vi er eksperter med mange års erfaring indenfor det digitale univers og online marketing/branding. Vi er kreative, innovativt tænkende og er knivskarpe til at se potentialet i vores kunders virksomheder. Men mest af alt har vi respekt for vores kunder og baserer vores samarbejde på gensidig tillid.

Hos os ved du, hvad du får, og vi holder hvad vi lover.

Din succes er vores succes!

Niels Budtz

Scroll to Top